Sitemap
- Home
- Stories
- David Gotlib: Het zit hem in de details
- Aperotime met de zusjes Claessens van The Mocktail Club
- “Antwerps wijndomein Oud Conynsbergh: waar de grenzen van het onmogelijke worden benaderd”
- Raidillon, sportieve luxe met Belgisch erfgoed
- Roger van Damme (Het Gebaar, 1* en Désirée): de slagroom op de taart die nooit af is…
- Clem Vanhee/Atelier185 - Van het juiste blad gesneden
- Koken met een hoger doel: Filip Claeys van de Jonkman (2*) & oprichter The Northsea Chefs
- Dominique Persoone: Belgiës top chocolatier on a human mission
- Sir Kwinten: Een lokale zoektocht naar de ultieme product ervaring
- Newsroom
- Local Exclusives duo Sommelier Andy De Brouwer en Dominique Persoone veilen intiem diner in leeg Sportpaleis
- Sommelier Gianluca Di Taranto en kok serveren 9-gangenmenu met aangepaste wijnen in “The Box”
- Dit Local Exclusives lid trapt alvast 'Dry February' creatief af!
- Local Exclusive Member Dominique Persoone openhartig: "Ik doe soms stomme dingen, ja”
- Het regent sterren onder de leden van Local Exclusives
- Sommelier 'The Jane' Gianluca Di Taranto niet onverdeeld negatief over de impact van corona
- HORAL kent Lambic Award toe aan sommeliers Andy De Brouwer en Yanick Dehandschutter
- 3 Local Exclusives leden vallen in de prijzen bij de Gault Millau awards 2020
- Persoone's praline voor keelkankerpatiënten
- Sterrenrestaurant Sir Kwinten verwacht dit jaar niet meer te heropenen: “Maar alstublieft, schep een beetje duidelijkheid voor eindejaar”
- Sterren uit een doosje: deze topchefs schakelen over op takeaway (repost Article Het Laatste Nieuws)
- LE LOFT EPICURIEN EN CO BOOSTEN PREMIUM-EN LUXE SECTOR
- Partners
- Aanpak
- Wat bieden wij?
- Contact
- Leden
- Quote