Local Exclusives member Raidillon lanceert nieuwe lentecollectie

Lente, de dagen worden langer en de nachten korter ... op 21 maart is het eindelijk zover! Kijk jij ook ook zo uit naar de zonnige dagen, het gezang van de vogels en de bloemen die in bloei staan? Haal de lente alvast in je kast met de nieuwe collectie van ons Local Exclusives lid Raidillon. Een Belgische merk dat oorspronkelijk was opgericht voor het maken van luxe horloges en recent is uitgebreid naar high-end lederwaren binnen de ‘gentlemen driver spirit’. Wij zijn alvast fan van deze klassevolle collectie!


CITY BACKPACK 

Deze rugzak is dé perfecte keuze voor de dynamische levensstijl van elke moderne Gentleman Driver. Documenten, laptop, tablet, schrijfgerief en visitekaartjes passen perfect in het hoofdcompartiment en in de zijzakken.  Ideaal voor op het werk of tijdens je favoriete vrijetijdsbesteding! De verstelbare schouderriemen maken de ervaring van het dragen van deze rugzak bijzonder comfortabel. Het ontwerp is gemaakt uit kwalitatief generfd Italiaans leder en wordt versterkt door een zichtbaar stikwerk en de emblematische "55".

Afmetingen: 29 x 45  x 10 cm
City Backpack Khaki: raidillon-watches.com/city-backpack-khaki  (Referentienummer: Ba-Pac-634, prijs: 600 euro)


City Backpack Blauw: raidillon-watches.com/city-backpack-blue  (Referentienummer: Ba-Pac-633, prijs: 600 euro)


DOPP KIT

De Dopp Kit, ontworpen om al de benodigdheden van de Gentleman Driver op te bergen die hij op reis nodig heeft. De kit is gemaakt van glad, kwaliteitsvol Italiaans kalfsleer met zichtbare natuurlijke stiksels en waterdichte voering. Voorzien van de emblematische “55” en de geperforeerde lederen details maakt dat de look en feel volledig past binnen de stijl van Raidillon en de wereld van de Gentleman Driver.

Small Dopp Kit : Afmetingen: 22 x 14 x 8 cm

Big Dopp Kit : Afmetingen: 30 x 15 x 10 cm

Dropp Kit Khaki: .raidillon-watches.com/dopp-kit-khaki-small-and-big  (Referentienummer: Do-Kit-572, prijs klein: 200 euro, prijs groot: 250 euro)

Dropp Kit Blauw: https://www.raidillon-watches.com/dopp-kit-blue (Referentienummer: Do-Kit-573, prijs klein: 200 euro, prijs groot: 250 euro)


Meer items Local Exclusives member Raidillon lanceert nieuwe lentecollectie

Roger van Damme haalt al zijn kookspullen uit de kast om te kunnen bakken met Désirée

Bakplezier gegarandeerd met de nieuwe bakmixen van Désirée by Roger Van Damme! Van pannenkoeken tot botercake, van suikerwafels tot brownies en oliebollen! Ontdek ook de 3 verschillende soorten ambachtelijke granola.

Désirée zorgt voor een heerlijke voorjaarsbrunch met de Paas Brunch box

Pasen, een feestdag waarbij een brunch niet mag ontbreken. Désirée by Roger van Damme speelde hierop in en wist de ideale, luxueuze en overheerlijke Paasbrunch box samen te stellen!

Local Exclusives duo Sommelier Andy De Brouwer en Dominique Persoone veilen intiem diner in leeg Sportpaleis

Sommelier Andy De Brouwer en chocolatier Dominique Persoone veilen zichzelf ter ondersteuning van de getroffen muziek scene!

Sommelier Gianluca Di Taranto en kok serveren 9-gangenmenu met aangepaste wijnen in “The Box”

Top sommelier Gianluca Di Taranto (The Jane 2*) lanceert unieke food & wine experience!

Dit Local Exclusives lid trapt alvast 'Dry February' creatief af!

Februari betekent 'een maandje zonder alcohol'. De 2 ondernemende zusjes van The Mocktail Club leren jou genieten met een grote G maar zonder alcohol!

Local Exclusive Member Dominique Persoone openhartig: "Ik doe soms stomme dingen, ja”

In een openhartig interview geeft de Belgische top chocolatier Dominique Persoone inkijk in wat hem drijft in het leven. Wat maakte van hem een top chocolatier? Welke levenslessen heeft hij gekregen? Hoe is zijn familieband en welke ambities koestert hij nog?

Het regent sterren onder de leden van Local Exclusives

Vandaag 11 januari werden de nieuwe Michelinsterren toegekend, virtueel dit jaar. Naast een nieuwe 3 sterren voor restaurant 't Zilte van Vicky Geunes, vielen ook verschillende leden van Local Exclusives in de prijzen!

Sommelier 'The Jane' Gianluca Di Taranto niet onverdeeld negatief over de impact van corona

En of ze bij het tweesterrenrestaurant ‘The Jane’ in Antwerpen honger hebben. Van afwasser Billal tot sommelier Gianluca tot chef Nick, allemaal willen ze hun normale leven liever gisteren dan vandaag weer oppikken. “Wij missen de hectiek van een vol restaurant. Stilzitten is niets voor ons.”

HORAL kent Lambic Award toe aan sommeliers Andy De Brouwer en Yanick Dehandschutter

De Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren (HORAL) kende de Lambic Award van dit jaar toe aan Andy De Brouwer (45) van restaurant Les Eleveurs in Halle en Yanick Dehandschutter (33) van restaurant Sir Kwinten in Lennik.

3 Local Exclusives leden vallen in de prijzen bij de Gault Millau awards 2020

Ontdek hier het laatste nieuws over de Gault Millau awards 2020 waarbij 3 Local Exclusives leden in de prijzen vielen!

Persoone's praline voor keelkankerpatiënten

In dit artikel lezen we een mooi voorbeeld van hoe je aan purpose marketing kan doen. Hoe start je vanuit vaak accute noden van mensen een innovatieproces op met als uitkomst een product dat het leven van mensen verandert. Of hoe je als bedrijf een rol kan spelen in de maatschappij.

Sterrenrestaurant Sir Kwinten verwacht dit jaar niet meer te heropenen: “Maar alstublieft, schep een beetje duidelijkheid voor eindejaar”

Al sinds de eerste lockdown in maart biedt Sir Kwinten takeaway aan, en dat zal de komende weken niet anders verlopen. De focus ligt nu vooral op het einde van het jaar om een mooi afhaalmenu aan te bieden.

Sterren uit een doosje: deze topchefs schakelen over op takeaway (repost Article Het Laatste Nieuws)

Lees hier het verhaal van verschillende topchefs over hun overschakeling op takeaway tijdens de coronacrisis.

LE LOFT EPICURIEN EN CO BOOSTEN PREMIUM-EN LUXE SECTOR

Het strategisch communicatiebureau Le Loft Epicurien uit Leuven richt samen met enkele partners het verenigend platform LocalExclusives.be op. Dit B2B2C platform moet de Belgische premium- en luxe sector boosten tijdens en na de coronacrisis.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x