NEDERLANDSTALIG WEBINAR: purpose marketing, the relevance of local - 27.04.2021 | 13u - 14u

PROGRAMMA

CONTENT - 5 à 10 MIN
Intro Wim De Schutter, oprichter Local Exclusives: marketing inzichten/trends voor 'Localness' & introductie gastsprekers 

Voordat Wim zijn eigen bedrijf oprichtte, werkte hij 18 jaar lang in grote bedrijven zoals AB Inbev, Danone-LU, Ferrero, Base, Nespresso en Red Bull. Tijdens de eerste lockdown nam hij het initiatief om het platform Local Exclusives op te richten waarbij Belgische premium -en luxemerken de mogelijkheid krijgen om zich te versterken.

BACKGROUNDER - 20 min
Paul Baeyaert, oprichter Straight Talk, over de rol van Purpose marketing in relatie met 'localness': zijn Profit en Purpose met elkaar te rijmen? En hoe kunnen organisaties zin geven aan hun bestaan naar consument en omgeving?

Paul heeft meer dan 25 jaar ervaring in het runnen van bekroonde reputatiemanagement -en communicatie campagnes voor diverse bedrijven, merken, openbare instellingen en verenigingen in België en heel Europa. Tegenwoordig runt hij zijn eigen communicatieadviesbureau om klanten strategisch advies, training, media- en influencer-relaties en crisismanagement te bieden, met een focus op Purpose.

CASE - 20 min
Local Exclusives lid Filip Claeys over 'TheNorthseaChefs'

Filip Claeys is één van de beste chefs van van België. Hij behaalde zijn diploma aan de Hotelschool Ter Duinen en specialiseerde zich daarna in patisserie aan de Ter Groene Poorte in Brugge. Zijn restaurant De Jonkman behaalde reeds twee Michelinsterren en kreeg een score van 18/20 van Gault&Millau. In 2013 richtte hij The NorthSeaChefs op. Een collectief dat minder bekende vissoorten die door onze Belgische vissers gevangen worden op de kaart zet. Hiervoor kreeg hij recent de allereerste 'Michelin Green Star'.

Q&A - 5 min

27.04.2021 | 13U - 14U
VOERTAAL: NEDERLANDS
TOOL: ONLINE VIDEO CONFERENCE IN ZOOM

NEDERLANDSTALIG WEBINAR: purpose marketing, the relevance of local - 27.04.2021 | 13u - 14u
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x